Aasgier legt windei

Persbericht op 25-06’09 18.00
Nadat  onze woongroep Febo 6 de dagvaarding in ontvangst had genomen, gingen wij niet bij de pakken neerzitten en besloten om onze juridische vaardigheden weer eens wat op te frissen. Na zes dagen ijverig gewerkt te hebben, hebben wij zeer mooie onomstotelijke producties kunnen produceren, zoals foto’s en buurtverklaringen met naam en toenaam. Van mensen die ons een hart onder de riem wilden steken. Mensen die het afschuwelijk vinden hoe de eigenaar omgaat in tijden van woningnood en crisis met zijn pand.

Echter sinds twee uur is het ons bekend dat de eigenaar het niet zo nauw neemt met een spoedeisend belang, wat nodig is voor een legale ontruiming van krakers.  De vrouwelijke eigenaresse was voor een gezellig reisje weer eens naar China afgezakt en de man gaf aan zich niet zo lekker te voelen. Waarom zij zich niet lieten vertegenwoordigen, zonder zelf aanwezig te zijn tijdens rechtszaak is ons dan ook een raadsel, immers  is spoed van belang bij spoedeisende zaken.

Door het afblazen van een spannende rechtszaak hebben de eigenaren hun zogenaamde spoedeisend belang weer een stuk minder geloof waardig gemaakt.
Dit maakt het maar weer eens te duidelijk dat alle zaakjes van Mw WU en Dhr Tong  in samenwerking met  Dhr  Hu op de Ferdinand Bolstraat 6 huis en de etages daar boven niet kloppen of ernstig twijfelachtig zijn. Exorbitante huurprijzen vragen aan studenten. GBA inschrijvingen die niet kloppen, verbale bedreigingen, een opgelichte huurder en zo  gaat de waslijst van duistere zaakjes door.

Gelukkig woont hier op dit moment een leuke en gezellige woongroep, die op een grappige positieve manier aandacht vraagt voor misstanden in de vastgoed sector.

Wil je meer weten, kijk dan op de website https://febo6.wordpress.com of kom eens gezellig langs op de Ferdinand Bolstraat 6 huis voor  koffie en thee.
De krakers van de patatgeneratie,
De woongroep Febo 6 wonend op de Ferdinand Bolstraat 6 Huis en 1e etage te Amsterdam
https://febo6.wordpress.com
“If the real estate gang could, they’d raise the rents in the graveyard”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: