Febo 6 gaat naar de rechtbank!

Afgelopen dinsdag
Onder het genot van een kopje koffie bedachten wij hoe fantastisch wij hier wel woonden. Tot ineens een huisgenoot binnenviel met een dagvaarding. Een dikke dagvaarding met zes producties. Producties die ons vertelden dat de arme eigenaren en huurder zeer gedupeerd waren door onze ingebruikname van de Febo 6. Normaliter zouden wij nog eens overwegen of de eigenaren echt niet zielig waren, maar bedenk dan dat alles volledig cash betaald is en zonder hypotheek. De eigenaren bezitten een huis op de Leidsestraat ter waarde van (en ondertussen is het  dus  nog meer waard)
€ 1.000.000dat direct betaald is, zonder hypotheek. De Febo 6 is na de veiling direct betaald, een bedrag van800.000. Nee, zielig zijn de eigenaren niet…

https://i2.wp.com/www.edexcellence.net/flypaper/images/20080710segway.jpg

Zal de eigenaar met zijn schandknaapjes komen?

Persbericht:

Febo 6 overweegt om terug te vechten in de rechtbank

Na 4 maanden gewoond te hebben op  en gewerkt te hebben aan de Ferdinand Bolstraat 6, vinden de eigenaren het nodig om ons te dagvaarden voor a.s. vrijdag 26 juni om 15.45. Wij hebben het altijd jammer gevonden dat de eigenaren naar juridische machtsmiddelen grijpen om ons te ontruimen, terwijl wij altijd actief oplossingen aandroegen.  De eigenaren staan op dit moment 2-0 achter. Ten eerste, omdat wij succesvol het pand hadden gekraakt en het andere punt hebben wij gescoord nadat de eigenaar een mooi fantasie verhaal had opgehangen aan de buurtsmeris ,dat wij lokaalvredebreuk hadden gepleegd. Otto van Der Bijl, de officier van justitie die met ontruimingen gemoeid gaat, had besloten om niet tot vervolging over te gaan, omdat er gebrek aan bewijs was.


De donderdag na de rechtszaak zal waarschijnlijk bekend worden of wij nog mogen blijven genieten van dit paleis op de Ferdinand Bolstraat 6 of dat de aasgieren genaamd Dhr Tong en Mw Wu verder mogen gaan met hun agressieve manier van zaken doen.  Daarom willen wij jou uitnodigen om 16.30 bij rechtbank op de Parnassusweg te zijn, om ons een hart onder de riem te steken.

Komt! Komt! Komt!

Voor de volgende keer als de eigenaar aan duistere zaakjes begint. Kijken en leren!


Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: